бабам Битола

…се за Битола

Национален парк Пелистер (документарен филм)

Документарен филм за националниот парк Пелистер, неговите убавини и можности за  планинарски туризам, велосипедизам, параглајдинг, алпинизам и многу друго. Погледнете го и научите нешто...

Битолски прекари

Распусто – оти е роден на 10 јуни Лагата! – оти има куси нозе Резило – пошол да си купва патики по влечки и по чорапи Свиокот...

Бабам Битола номинирана за “Најдобар веб сајт за 2018”

Гласајте за Бабам Битола во три категории: За Најдобар сајт на годината Најдобар мобилен сајт и Најдобар блог и дадете ни ги најдобрите 10 поени! Внесете го вашиот...

Мечка во битолско откачи на турбо фолк музика

Во аналите на Основниот суд во Битола е објавена необична пресуда: Судијата на тој суд Силвана Ивановска ја казни мечката, пресудувајќи дека треба финансиски...