6.7 C
Bitola
Monday, April 12, 2021

бабам Битола

…се за Битола

Неофицијално: Поништено решението и Домот Копанки се враќа на планинарите?

Од неофицијални извори е добиено соопштение дека на 08.10.2019 г. е примено Решение од Министерството за Транспорт и врски кое е од 27.09.2019...

Литургија на Претходноосветени Дарови во храмот на Светите Четириесет Битолски Преподобномаченици,...

На 22.03.2019 г., кога го празнувавме споменот на Светите Четириесет Севастиски Маченици и споменот на Светите Четириесет Битолски Преподобномаченици, Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар, во...

Ела ќе дом...