БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По денешниот официјален прес на кој заедно со извршниот и спортски директор на РК Пелистер

попладнево беше претставен новиот тренер Јосип ( Јошко ) Петковиќ пред медиумите во клупските простории додека во овие мигови го имаше и првото запознавање со играчите на вечерашниов тренинг во спортската сала “Боро Чурлевски”.

Управата на клубот на новиот тренер на РК Пелистер, Јошко Петковиќ како и на цел ракометен колектив му посакува успешна работа .

РК Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here