Последниот тренинг пред натпреварот и тимскиот состанок се завршени. Утре одиме на победа !!! Можиме и ќе завршиме први на табелата !
Повелете во 13 часот во спортската да покажиме дека можи да се игра кошарка само со битолски играчи !

Да победиме и да презимиме на првото место во Втората Лига !! Повелете битолчани !!!

Сабота 13 часот Спортска сала Боро Чурлевски Битола!

Влез : Бесплатен