Лани на 26-ти Декември 2017 го запознавме битолчанецо на кој зимата не му можи ништо!
Битолчанецот на кого пливањето во студена вода му е една обична, нормална работа, како на пример нашето одење на кафе.
Тој навистина почуствувал вистински благодет врз неговиот организам.

Иле Бојчевски (42) од населба Баир, Битола со пливањето во студена вода чуствува вистински благодет врз неговиот организам и во базенот Довлеџик е присутен и овие денови кога во Битола се измерени најладните минусни температури.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Сеуште најголема желба му била да го посети базенот на минус дваесет степени целзиусови.
Од нас поздрав Иле и сеуште ја имаш нашата поддршка!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here