Ролнички со спанаќ и сирење

... од кујната на битолските домаќинки

Полнет леб на битолски начин

...од кујната на битолските домаќинки

Домашна чоколадна торта

... од кујната на битолските домаќинки

Тава со спанаќ и јајца

... од кујната на битолските домаќинки

Таратур со тиквички

...од кујната на битолските домаќинки