Мусака со спанаќ

... од кујната на битолските домаќинки

Од кујната на битолските домаќинки: Печени сочни копани од рерна

Ова е совршен рецепт за печени пилешки копани, копан со надкопан, батаци или крилца. Вака ги правам во последно време и нема подобри. Состојки 1,5...

Солена експрес пита

... од кујната на битолските домаќинки