бабам Битола

…се за Битола

Официјално и од Академијата ЗА НЕ ДО: Профилот на нашиот татко,...

Почитувани пријатели - членови на Академијата за боречки вештини и спортови ЗА НЕД ДО и спортски соработници. Со жалење би сакале да Ве информираме дека...

Битола остана без најголемата кунг-фу и кикбокс легенда: Почина Златко Неделковски

Дијана Неделковска: Нашата последна слика 😭😭😭 Како што си ветивме еден на друг, ЗАЕДНО СИЛНИ ДО КРАЈ 🖤 ЖИВОТЕ МОЈ, ЖИВОТОТ МИ ГО СКРАТИ 😒 ТЕ САКАМ ДО...

Бадембалари започна со труење на битолчани: Црни вредности на мерната станица...

Мерната станица во населбата Бадембалари со екстремно високи вредности поради аерозагадувањето во тој дел на градот. Во прилог на овие вредности ги објавуваме и фотографиите...