БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Место кое многу ветува, заборавен бисер во пазувите на Баба Планина. Битолчани веќе започнуваат со нови градби бидејќи тука го пронајдоја мирот и чистиот возсух на само 10 км.

Недостига само убава инфраструктура, за другото изгледа како шо оди времето и сами ќе се погрижиме и Широк Сокак на зима тука ќе го преместиме.

Тука е и чајџилницата на Стрежево , единственото место каде се чувствуваме како дома, со насмејани и вредни домаќини кои не знаат за одмор. Вистинска убавина и рај за очите во сите годишни времиња.

Уживајте во панорамата од воздух направена од битолчанецот Ѓорги Џоле Трајчевски.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here