17.9 C
Bitola
Tuesday, September 21, 2021
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774

бабам Битола

…се за Битола

Малата тајна големо здравје што значи

На влезот во Битола од страната на Прилеп се наоѓа црквата св.Недела.Основана и издигната на 13 октомври 1863 година за време на неговото преосвештенство...

Бабам Битола

Бабам Битола / Битола стари фотографии / Градот на Конзулите / Тера ТВ

Златни правила ако сакаш да се дружиш со битолчани  

Правило број еден доколку сакаш да се дружиш со битолчани е да си "од градска крв и градска фаца" или попросто кажано да не...

Со почит

Факти за големиот Такец

Јени Амам Битола

  Денес Ви го преставуваме уште едниот од двата преостанати битолските ориентални бисери-Јени Амамот во Битола. Името го добива бидејќи бил еден од поновите ако...

Бабам Битола

Бабам Битола,Битола стари фотографии,Градот на Конзулите и Тера ТВ

Ела ќе дом...