БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Шаховски турнир оваа сабота во 16.00 ч. Богат награден фонд за првите пет пласирани, награда и за најдобропласираниот женски играч. Од луксузна шах гарнитура, до Паркер стило, и се разбира Везилка ваучери.

Со среќа на сите натпреварувачи❤️.

Локација кафе бар Везилка, Безистен.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here