БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Разубавете го вашиот дом или работни простории со Монстера, Антуриум, Стрелициум, Драцена, Нолина или Бонсаи како дел од нашиот цветен асортиман. Посетете не на излезот од Битола, веднаш после бензиската Лукоил и одберете го најдоброто со цени пристапни за сечиј џеб. Љубовта кон цвеќето ја покажува големината на луѓето.

Грин Гарден Центар во Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here