dig

Пред десетина минути со падот на температурата дождот почна да се претвора во влажен снег и започна да ја покрива и Битола. Се очекува врнежите да траат цела ноќ. Задолжителна претпазливост и зимска опрема за секој случај. Избегнувајте планински превојни правци…

Подготви Славчо Попоски