hdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нова снежна покривка од околу 20 сантиметри ја покри нашата Битола. Се очекува стабилизирање на времето и ниски температури од -6 до 3 степени.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here