sdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од утре, вторник па натаму како што веќе и најавивме и информиравме, под влијание на изразен циклонски систем кој ќе се формира некаде над Италија ќе имаме почести и поинтензивни врнежи од дожд на ниските и снег на повисоките места.

На планините снежната покривка значително ќе се зголеми. Повремено врнежи од дожд и снег ќе има и на некои од пониските места особено на западот и северот од државата.

Подготви: Славчо Попоски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here