Урнебесна забава на куварите во ресторанот Скара Рама 5 во Сиднеј, Австралија.

Ресторанот е комбинација од македонска скара и тајландска кујна сопственост на битолчанецот Илија Таневски-Мошата кој веќе 19 години е во Австралија и го води заедно со неговата сопруга од Тајланд, од каде се и куварите за THAI менито, кои се главните актери во ова видео…

ПОГЛЕДНЕТЕ: