Дома Стара Битола

Стара Битола

…некогашна Битола…Битола која ја нема…Конзулска Битола

Фонтаната го добива својот конечен изглед

Битолската фонтана, која со нетрпение и голем интерес се очекува од нашите граѓани, постепено го добива својот конечен изглед. Таа сега речиси целата е обложена...