Од кујната на битолските домаќинки

Грахам крекери со зачини и семиња

... од кујната на битолските домаќинки

Полнет леб на битолски начин

...од кујната на битолските домаќинки

Пита со шунка и сирење

Начинот на подготвување заедно со рецептот се во самото видео. Погледнете, ставете лајк, споделете и претплатете се! Вклучете го и ѕвончето за да Ве...