9.7 C
Bitola
Thursday, March 23, 2023
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774
Дома Од кујната на битолските домаќинки

Од кујната на битолските домаќинки

Исусови венчиња – козињак

... од кујната на битолските домаќинки

Од кујната на битолските домаќинки: Зебра колач

Некои го нарекуваат зебра колач, некои тигар колач! Како и да го наречете, ова е многу лесен и вкусен колач кој заведува и со...

Од кујната на битолските домаќинки: Печени сочни копани од рерна

Ова е совршен рецепт за печени пилешки копани, копан со надкопан, батаци или крилца. Вака ги правам во последно време и нема подобри. Состојки 1,5...

Одлично мезе: Поховано биено сирење со тартар сос

Одлично мезе кое оди со сѐ. Овде се искористени 5 парчиња биено со средна големина Начинот на поховање е многу едноставен, го нема јајцето...

Солен зебра кекс

... од кујната на битолските домаќинки

Грахам крекери со зачини и семиња

... од кујната на битолските домаќинки

Ела ќе дом...