Битолски преводи на најпознатите светски рок песни

1. Led Zeppelin – Babe I’m Gonna Leave You – Чупе, ќе те остам 2. Deep Purple – When a blind man cries – Кога...

Девет погледи на битолчани како ја гледаат “црвената месечина”?

Како црвената месечина денес му изгледаше на битолчани? 1.На домат црвен. Таман за шопска со четврт ракиче. 2.На црвено на семафор. 3.На забрана за ххх. 4.На топка црвена....