20.6 C
Bitola
Sunday, June 13, 2021
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774

(ФОТО) СО МОДЕРЕН БЕТОНСКИ МОСТ Е ЗАМЕНЕТ СТАРИОТ КАЈ ХЕРАКЛЕЈА

Нов бетонски мост е поставен на истото место каде до вчера беше сгариот дрвен мост кој ја поврзува Хераклеја со Буковска населба. Мостот е...