11.2 C
Bitola
Wednesday, March 22, 2023
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774

Лабаво: Битолски Бог на врнењето?

...за по цели деној шо врни

Лабаво: Битолчанец на плажа

...за плажата и битолчани

Лабаво: Новите контејнери пристигнаа во Битола

Новите контејнери за стакло пристигнаа во Битола. Битолчани сеирџии инвентивно ги преставија во најубаво светло... Прашање е дали некој ќе има стакло да пушти во...

Лабаво: Неколку предлози на битолчани за името на новата битолска река

Битолчани инвентивни. После големиот порој од дожд во текот на вчерашниот ден, кој буквално во еден саат ги преплави битолските улици, а најповеќе населба...

Лабаво: Абе брат, кај си?…стигна до половина милион прегледи

Легендарното видео "Абе брат, кај си..." "Ме заборајфте..." стигна до половина милион прегледи на Јутуб... https://youtu.be/C0dytpOKn-A

Лабаво: Важно соопштение за сите машки и женски во градо!

СЕ ПОВИКУВААТ МАШКИТЕ ВО ГРАДО ПОАКТИВНО ДА СЕ УДВАРААТ, ОТИ ЖЕНСКИТЕ ВО ГРАДО ЌЕ ОСТАНАТ ТАКА, А МОЖИ И ДА ФАТАТ ДРУГИ ПАТОЈ. СЕ...

Ела ќе дом...