БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Драги битолчани видео испратено по пријатели од битолски Баир. Тука може да забележите несекојдневен тип на градителство и конструктивно обликување на куќата , досега нешто невидено на овие простори. После ова од денес ништо повеќе и не треба да Ве чуди во животот.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here