БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Секоја чест за инвентивноста. Доколку некој има и видео со се музиката слободно да ни испрати во инбокС !!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here