БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес на 8-ми март многу од познатите дами се пофалија на социјалните мрежи со подароците кои ги добија додека битолчанката Каролина Гочева, објави фотографија од 2012 година кога група на слушатели, (фанови) на нејзината музика и песни, во весник и честитаа празник.

Па по повод денот на жената Каролина се потсети на таа уникатна честитка и ја објави на Инстаграм.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here