БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Се ближи 8 ми Март меѓународниот ден на жената. Жените ширум светот на најразличен начин го прославуваат овој ден. Еве како овие битолчанки го прославуваат празникот:

Извор Екслузив

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here