За сите љубители на вкусна храна од Битола сега ги имате достапни сите видови на печења во фурна на дрва:

🔸Јагнешко

🔸Дивеч

🔸Свинско ребро во фурна

🔸Свинско печење со печурки и сос од црвено вино

🔸Младо прасечко со крцкава кожа

И сите видови традиционални македонски јадења по порачка вклучувајќи ги најдобрите ребра во фурна на дрва,

… сите видови на месо и месени работи под сач/вршник,

… домашни првокласни колбаси (чадени на жар) со чисто месо и праз,

… тазе домашни џимиринки/чварки

… и сите видови на поховани и месни даски кои ќе бидат доставени до вашата врата !

Ваше е само да нарачате, другото е нивна грижа !!

Телефон за контакт 078 349 766

Посетете ги и на нивната фејсбук страна

https://www.facebook.com/dzimirinkikolbasibt/