БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес се брои уште еден успешно завршен проект на Ротаракт Клубот Битола “Топол чај за сите”кој се одржа на Магнолија.

Од 7 до 77 години, многу насмевки, прекрасни колачиња, топло чајче и новогодишна музика. Празниците можи да започнат…напишаа на нивната фејсбук страна

Да ги поздравиме 👏👏👏

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here