Убавиот сончев неделен ден ги натера битолчани да го искористат максимално и си го посетат зимско летниот туристичкиот центар Пелистер на Стрежево кај с. Ниже Поле. Ние малку закаснавме, но сеуште имаше над 200 посетители.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here