Оваа 2020 година на нашата веб страна www.babambitola.mk ја поминавме со 2,8 милиони посетители кои направија 4,7 милиони прегледи.

2020 за жал помина во едно време на светска пандемија од која и покрај најголемиот интерес за содржини поврзани со неа, успеавме колку толку да Ве задржиме малку понастрана од неа.

ТОП 10-те најчитани на Бабам Битола за оваа 2020 следат во продолжение и слободно можете да ги отворите со само еден клик на фотографијата од нив:

1.Не фрлајте пари џабе: Направете сами гел за дезинфекција – 98. 000 прегледи

2.Археолошко наоѓалиште и скелет од Тираносаурус ја стопира изградбата на Партизанска … 57k

3.Најтажната слика од моментално потопената Битола46k

4.Битолчанка е единствената жена на листата млади милионери во Македонија …46k

5.Битолчанки vs Скопјанки 45k

6.Битола остана без најголемата Кунг Фу и кикбокс легенда…44k

7.Бурна реакција на наша битолчанка поради новонастанатата состојба … 40k

8.(Видео) Дејан од Битола ќе Ви покаже како сами да направите маска за заштита …37k

9.Апел и порака од фронтменот на група Молика …36k

10.Семејството Јанковски од Битола се среќните добитници на ЛОТО 7…36k


Доколку на некого од вас му значи нешто оваа наша милионска посета за развивање и промоција на неговиот бизнис, слободно можете да не контактирате на нашата е-маил адреса [email protected] и 2021 да биде ВАША ГОДИНА.

Битола била и ќе биди!