БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани ги очекува уште една добра забава на Широк Сокак каде за втората бела ноќ ќе настапат познатите DJ Bang La Decks…

Драги гости и битолчани, Широк Сокак е подготвен за вас!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here