Денес беше ден за одмор, за шетање низ Виена, Австрија…

…за релаксирање со другарите и пријателите кои моментално таму работат…

…живеат и престојуваат. Времето исто како вчера, беше малце врнежливо…

Впечатливо за нас битолчани е тоа што каде и да се сретниме, дури и на крајот на светот, секаде рака си подаваме. Обавезно седнуваме на “по едно” и си раскажуваме за Битолата…

Поздрав до сите спонзори и помагатели Црвен Крст-Битола, Премиум пиво, Бабук, Пекара Булевар, Миг Травел, Алкалоид Скопје, Кожувчанка, Космос Компани, Cofee House,ЈП Комуналец, ЈП Нискоградба, МПС, Скара Марија, Ел-Бох, Адвокат Бранко Колев, СН Финансиско друштво, Максидент, Џеко Пекара, Метал Апостолов, Queen Кавадарци, Мед-че Стојанов, ИПА Битола, адвокат Даниел Дани Ивановски, велосипедски клуб 15-ти Мај и www.babambitola.mk.