Човечки е да се помага. Јас тоа го направив заедно со колегите од работа и е само еден поттик за сите други да не се повлекуваат кога треба да се помага. Ова не го направив за слава, го направив бидејќи има човечност во мене”… скромно ни се довери Садуш Иса, херојот од вчерашниот ден, момчето со кафеавите фармерки кој пожртвувано ја спаси битолската чаршија и ни го испрати ова видео:

Браво за тебе Садуш и уште една голема благодарност за сите вработени во Сабина. Отсекогаш токму малите луѓе биле нашите најголеми градски херои.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Респект!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here