БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ајлин Акифовска (13) од Битола учи во основното училиште др. Трифун Пановски. Уште како мала имала голема желба за пеење заради што и се запиша на музичко училиште. За во иднина има големи планови кои со помошта на нејзиниот ментор Христијан Петковиќ се надева дека ќе ги оствари и ќе ја сними нејзината прва песна…

Ова е нејзината прва преработка на песната “Врати ми го сонцето” од Александра Јанева

Браво Ајлин!

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here