БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашиот клуб Еурофарм Пелистер од Битола денеска го одигра првиот пријателски натпревар во 2021 година, каде ремизираше 26-26 со тимот на Целје Пивоварна Лашко, на полувреме 9-12.

Спортска сала: „Златорог Арена“ – Целје

Целје Пивоварна Лашко:
Штрасер (1 одбрана), Габершек (7 одбрани), Цветко 2, Разгор 4, Цокан 2, Качичник 1, Грошељ 2, Потеко 1, Чепиќ 2, Јанц 2, Хоржен 5, Кнез, Млакар 2, Лебан, Начиновиќ 3

Седмерци: 4/2
Исклучувања: –

Еурофарм Пелистер:
Чаневски (12 одбрани), Трајковски (2 одбрани), Мараш 2, Ојлески 3, Кукуловски 1, Атанасиевиќ, Мандалиниќ 7, Стјепановиќ 2, Радовиќ 1, Периќ 3, Вегар, Кукоски, Граџан 5, Ѓукиќ 2

Седмерци: 1/1
Исклучувања: 2 минути

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here