Нов снег на Копанки!
Продолжуваме со работа утре.
Ски-центарот ќе работи со редовно работно време – од понеделник до петок од 09 до 15 часот, сабота и недела – од 09 до 16 часот.

Повелете!

Сите сте добредојдени!

Ски Центар Копанки