Благодарение на големата поддршка од навивачите РК Пелистер го дотолчи РК Охрид во натпревар со многу голови и краен резултат од 35-30…

Уживајте во видеото!

Битола сака ракомет!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here