БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Според најновите анализи кој ги направивме укажуваат на тоа дека сепак и во септември треба да очекуваме топли бранови и летни температури на воздухот кој ќе се искачуваат во интервалот од 28 до 35, 36 степени.

Од сега гледано по врнежите септември месец би требало да биде просечен (нормален) во поглед на врнежитe со можност за нешто повеќе врнежи особено во западната половина од државата.

Исто така според моменталните анализи кој ние ги направивме во првите дестина денови од месец септември не се очекува некое позначително заладување што значи летните температури ќе продолжат и понатаму па затоа препорачуваме граѓаните да го искористат ваквото време МАКСИМАЛНО, иако и покрај ова ќе има појава изолирана локална и попладневна нестабилност.

За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил каде можете да ја погледнете и секоја ново – обновена временска состојба – СЛАВЧО ПОПОСКИ!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here