БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Битола мој роден крај” се пееше и играше на летната тераса Широк Сокак од Хотел Епинал, каде ладино пејачката со битолски корени Сара Ароести, познатиот виртуоз Вевки и нивното друштво беа заедно на после концертна коктел забава.

Убава вечер за паметење!

Ти благодариме Сара!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here