БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Прво место во класата МX на последната трка од Македонскиот Шампионат во мотокрос на патеката во Смолево, Битола и шампионска титула за 2020 година за нашиот битолски мотокросист Зоран Каранфиловски Ќаме.

Изразувам голема благодарност до моите спонзори кои ми дадоа поддршка и кои веруваа во мене и оваа година.
НОВОМАТИК
Адмирал Казино
Астра Казино
Конти Хидропласт, до мојот Мото клуб Мотори и Здружение на Моторциклисти Ѓорги Стефановски Битола… напиша на неговиот фејсбук профил нашиот сограѓанин.

ЧЕСТИТКИ ОД НАС 👏👏👏

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here