Во пазувите на прекрасната потпелистерска ладовина, зачинета со опуштена атмосфера која е белег и секојдневие за нашиот хотел и ресторан, за вас и вашите фамилии организираме секаков тип на настани и свечености, создавајќи моменти за паметење, проследени со богато мени од интернационална кујна и наша надалеку позната врвна услуга.

Секогаш во чекор со модерните трендови, луксузот и автентичноста се само дел од она што може да допре дури и до најпребирливите, до оние кои знаат што е најдобро и доаѓаат да го почуствуваат тука заедно со нас.

Работиме и постоиме само за вас!

Ви благодариме!