Еурофарм доделува гратис влезници за утрешниот ракометен натпревар помеѓу екипите на РК Еурофарм Работник и БСВ Берн! 🤾‍♂️

Испратете порака на маил адресата [email protected] или [email protected] денес во период од 17-19 часот.

✓Во содржината на пораката внесете го бројот на Еурофарм картичката и име и презиме на кое картичката е издадена.

✓ Првите 50 Еурофарм лојални членови ќе добијат по две влезници за натпреварот.

✓Добитниците ќе можат да ги подигнат билетите во сабота (17.11.2018) после 12 часот во аптека Еурофарм Широк Сокак.