Нејзиното име е Викторија Брдаровска, има 16 години и е ученичка во Средното медицинското училиште ,,ОСМУ Д.р Јован Калаузи” во Битола кое е едно од најдобрите училишта во Македонија.

Таа е член веќе 3 години, голманка во женскиот фудбалски клуб ЖФК Атлетико Битола кој се натпреварува во сите категории и нижи бројни успеси. Оттука таа упатува апел до сите ученици да ги почитуваат мерките за вирусот КОВИД-19 и да останат дома.

Погледнете го видеото и придржувајте се до препораките.