Пантелејмон Трпчевски, матурант од Горната гимназија Јосип Броз Тито од Битола упатува апел до сите ученици, времето да го минуваат дома во нивните домови и да ги почитуваат препораките.

Затоа ни испраќа фотографии од убавините на недопрената природа (2019-20) која е на чекор од нашиот град, нашата единствена и најубава Баба планина…