БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За време на изминатиот викенд екипата на Extreme BT со 25 возачи учествувааше на Топташ Даунхил Куп 5 во Прилеп каде ги освоија најдобрите места во сите категории.

Во категоријата јуниори Виктор Јовановски заслуженото прво место!

Во категоријата хоби третото место беше за Оливер Цветкоски и првото за Виктор Јовевски!

Категорија елит Јовче Даскаловски прво место и Александар Фидановски трето место!

Категорија Мастерс Бобан Петковски прво место а Ивица Здравески трето место!

Најдобри времиња на трката за Јовче Даскаловски најбрзо време на купот и Александар Фидановски кој имаше трето најдобро време!

Уште еднаш покажавме дека наша мотивација е зависноста од овој спорт и љубовта кон тимот!

Искрено се заблагодаруваме на спонзорите кои ни ја дадоја својата поддршка и нашиот успех Ви го посветуваме вас:
Вемилк
Андреј Нашоку со АНС
Паб Бурбон Стрит
Хамачи
Училиште за германски јазик Делфин
Сашо Шамбевски со Портал Кафе
Бариста Кафе
Апартмани Саат Кула
Реприм Доо… EXTREME BT

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here