Денес на ден 19.03.2020 мобилните тимови на Црвен Крст Битола извршија достава на потребни средства на 5 семејства кои ги контактираа на нивните дежурни телефони. Во согласност со препораките на Владата и Министерството за Здравство.

Ве охрабруваме сите вас доколку имате потреба од доставување на храна, средства за хигиена и слично да се обратите на телефонскиот број: 047-236-019 .

ООЦК Битола

#ОстаниДома #ЗаштитиСе

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here