БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денеска малиот летен дожд повторно направи голема поплава кај Старата Болница во Битола…

Видео испратено од Марјан Стојковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here