1.1 C
Bitola
Monday, January 18, 2021
Дома Со Пет(ар) во Пет(ок)

Со Пет(ар) во Пет(ок)

БОГЕ ДОКУЛЕ МЕЃУ ПРВИТЕ ТЕХНИЧАРИ НА РАДИО-БИТОЛА

Битолско минато Со ПЕТ(АР) ВО ПЕТ(ОК) Петар Ставрев специјално за „Бабам Битола“ Веднаш по ослободувањето на Македонија по завршување на Втората светска војна уште при крајот...

Ела ќе дом...