15.1 C
Bitola
Monday, October 19, 2020
Дома На битолски...

На битолски...

На битолски: Остај го него, тој е голем/многу…

Остај го него, тој е голем/многу: (абдал), (ајдут), (ајван), (акмак), (аљабак), (апаш), (арамбаша), (ашлак), (ајдамак), (багабонт), (бадијалџија), (бричко), (брлив), (гргул), (гојдо), (далверџија), (дембел), (дрзок), (дибек), (ебиветер),...

Местата каде некогаш битолчани се разладуваа…

Д.Д.Такец "Перформансите на Широк Сокак"

Ела ќе дом...

.
.

до 30% ПОПУСТ

на сите 100% Ranforce памучни постелнини
повеќе
close-link