19.6 C
Bitola
Saturday, June 12, 2021
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774

Лабаво: Скопјанец во кафич во Битола

...за Битола и битолчани

Порака од Дедо Петре до немажените и неженетите: Правец в манастир!

Имало околу 100 манастири на број... https://youtu.be/QP0ultMkNuo

“Дај да се слечиме”- (Chris Isaac-Wicked Game), уште една музичка пародија...

Лежам на плажа, испотен ПОД мишка сет. Змеј тетоважа, обетка, синџир, комлет. Дај велам дојди вечер да прајме дует. Ај мори дојди, те чекам од...

Урнебесно: Битолчанецот Марјан Ѓорѓиевски психолошки ги обработи македонските пејачи

Македонските пејачи се најдоа на тапет во новото видео на нашиот актер и комичар Марјан Ѓорѓиевски, кој на шеговит начин ги објаснува нивните песни,...